Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament analitza la suspensió cautelar del Tribunal de Justícia de Catalunya de la modificació de l'ordenança de sorolls

02/02/2018

El govern considera que els festivals més destacats segueixen protegits i busca garantir l'activitat cultural i el descans veïnal

L'ajuntament de VNG està estudiant la suspensió cautelar que ha dictat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC) respecte a la modificació de l'Ordenança Municipal reguladora de Sorolls i Vibracions. Aquesta modificació es va aprovar l'any 2016 després d'una sentència que va obligar a l'Ajuntament a indemnitzar a alguns veïns per molèsties ocasionades per la celebració de concerts a l'aire lliure.

El govern local buscava una manera de fer possible la convivència entre el dret al descans del veïnat i la celebració d'activitats lúdiques i festives al carrer i per això va modificar el punt 16.5 de l'ordenança municipal, per incloure nous supòsits en els esdeveniments que estan regulats per la normativa.

Després de la suspensió cautelar coneguda ahir, l'ajuntament està analitzant el contingut del pronunciament judicial i valorant la possibilitat de presentar-hi un recurs.

Els representants municipals consideren que amb les mesures que s'ha anat prenent amb posterioritat a la sentència es pot garantir la celebració de festivals musicals i alhora complir amb el que diu l'ordenança.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00