Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Èxit rotund del taller motriu al CDIAP

27/02/2014
El taller va incloure una part teòrica i una pràctica  El taller va incloure una part teòrica i una pràctica

El taller pràctic amb nadons per estimulació motriu va ser un èxit de participació, amb 24 infants de 0 a 8 mesos i els seus acompanyants. El dia 7 se celebra els d’infants fins a 18 mesos

L'estimulació motriu en els nadons en el primer any de vida és essencial. I així ho entenen i ho treballen els professionals que treballen al CDIAP Garraf, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf. per això el passat divendres van organitzar la xerrada "Taller pràctic amb nadons. Estimulació motriu en l'etapa de 0 a 12 mesos". Anava dirigida a famílies amb nadons entre els 0 i els 7 mesos, i es van acomplir les expectatives d'aforament amb un total de 30 assistents adults i 24 nadons.

El taller es va fer a la sala d'activitats del centre cívic La Geltrú, adequant-lo amb màrfegues i material de motricitat, i va incloure una explicació teòrica a càrrec d'Arantxa Martínez, i una sessió pràctica amb el suport de Maria Tobajas, totes dues fisioterapeutes del CDIAP Garraf.
Les especialistes van assessorar sobre l'estimulació del nadó durant el primer any de vida pel que fa a l'aprenentatge motor, pautes posturals, mesures de prevenció postural, la importància del joc, i idees i consells d'exercicis pràctics per afavorir el bon desenvolupament motriu a través del joc amb el nadó. També es va aconsellar sobre el mobiliari infantil i les joguines en funció de l'edat del nadó.

Les famílies assistents van valorar molt positivament l'espai, les professionals i el contingut de la sessió.

La propera xerrada prevista és el "Taller pràctic amb nadons. Estimulació motriu fins als 18 mesos". Es realitzarà divendres 7 de març a les 9.30 a les dependències del CDIAP Garraf2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1B. En aquest cas va dirigida a famílies amb nadons de 8 a 18 mesos, i les inscripcions ja són plenes, tot i que els interessats es poden apuntar a la llista d'espera a través del telèfon 93-815.64.43 o el correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00