Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Continua el cicle de xerrades a l'IMET

28/02/2018
xerrada clixés xerrada clixés

L'inici de l'escolarització a P3, l'inici de la secundària, i els clixés en la infància, propers temes que abordaran les xerrades

El proper dijous 8 de març a les 18 h, l'IMET (al carrer de la Unió, 81), acollirà la xerrada "Clixés de l'èxit; es juguen ja des de la infància? En parlem". A càrrec de Rosa Lahoz, psicòloga psicoanalista.
Una xerrada que s'organitza amb motiu del Dia Internacional de les Dones, des de la Regidoria de Convivència i Equitat, amb la col·laboració del Servei d'Educació de l'IMET de l'Ajuntament.
Servirà per reflexionar al voltant de l'adquisició dels rols a la infància i la construcció de la personalitat. Clixés i rols adquirits segons el moment social. Quan parlem d'èxit, de què parlem? Podem pensar que l'èxit, socialment entès, pertany a l'estructura patriarcal? Claus de l'èxit: necessitat de reconeixement, renuncia, frustració, desig propi?

Les persones que hi vulguin assistir s'han d'inscriure a equitat@vilanova.cat (938140000 ext. 3770) o clorente@imet.cat (938140440) o www.imet.cat

Aquesta xerrada s'inclou dins el Cicle de Xerrades de l'IMET 2017-2018, que n'ha programat dues més d'interès per a les famílies amb fills en edat escolar:

"Començar P3". Sessió informativa per tractar tots els aspectes i informació relativa al procés de preinscripció del curs 2018-2019. Aquesta xerrada és un acte obert i adreçat a totes les famílies amb infants que hagin d'iniciar el nivell de P3.
Es farà dimecres 14 de març a les 15.30 h a la Llar d'infants L'Escateret (rambla Sant Jordi, 22)

"El pas de primària a secundària", per parlar dels principals canvis que es produeixen entre les dues etapes educatives, tant a nivell emocional com educatiu. Es donarà a conèixer què impliquen aquests canvis i s'afavorirà el coneixement de la secundària per part de les famílies.
Aquesta es farà dijous 15 de març a les 18 h a l'IMET (c. de la Unió, 81)

Per assistir a aquestes dues xerrades cal inscriure's escrivint a clorente@imet.cat (938140440), o entrant a www.imet.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00