Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Comencen les cloendes del programa Missives entre generacions

02/05/2017
  La Plataforma, Centre Multiserveis, aquest matí La Plataforma, Centre Multiserveis, aquest matí

Les trobades es faran els dies 2, 17, 19 i 22 de maig

Aquest matí s'ha celebrat la primera de les cloendes del programa Missives entre Generacions, que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de l'any 2007 amb l'objectiu de potenciar la relació, el coneixement i el reconeixement mutu entre els infants i les persones grans.

En aquesta primera trobada, a la que hi ha assistit l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora d'Esports, Joventut, Gent Gran, Infància i Adolescència, Blanca Albà, els nens i nenes de cinquè de primària de l'Escola La Ginesta han compartit una estona amb els residents de la Residència Els Josepets.
Missives entre generacions Josepets-Ginesta2Els infants han interpretat diversos balls i, després tots plegats, han ballat diverses cançons. (Mireu aquí l'àlbum de fotografies)

Missives entre generacions està inclòs dins el programa del PAE a les escoles, de manera que durant tot el curs els nens i nenes realitzen intercanvis periòdics amb els centres de dia i les residències de gent gran de la Vilanova i la Geltrú. Les Missives que s'intercanvien poden ser en format de carta, de treballs manuals o de visites directes als avis i àvies. Al final del curs, se celebren els diferents actes de cloenda, durant el qual tots junts realitzen una activitat de caràcter lúdic.

Les properes cloendes es faran el dimecres 17 de maig al CAPI Baix a Mar, el divendres 19 de maig al Centre de Dia Masbau, i el dilluns 22 de maig, a la Casa d'Empara. Pel que fa a les escoles, enguany hi participen l'Escola La Ginesta, l'Escola Llebetx, l'Escola Pompeu Fabra i l'Escola l'Arjau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00