Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Dimarts se celebra la V Mostra d'Entitats de la Gent Gran

03/05/2017
IV Mostra d'Entitats de la Gent Gran VNG IV Mostra d'Entitats de la Gent Gran VNG

La celebració es trasllada enguany de data i compta amb tres noves entitats participants

Dimarts vinent, 9 de maig, se celebra la cinquena edició de la Mostra d'Entitats de la Gent Gran. Una activitat que fins ara s'havia celebrat a la tardor, però que enguany s'ha traslladat al mes de maig, a petició de les mateixes entitats.

La V Mostra es continuarà realitzant a la plaça d'Enric Cristòfol Ricard, en horari de matí i tarda, amb una pausa al migdia per celebrar el tradicional dinar de germanor.

A banda del canvi de dates, una de les novetats d'aquest any és la participació de tres noves entitats de gent gran, La Casa del Mar de la Generalitat de Catalunya, l'Escola de Puntaires del Garraf i l'Espai Social de Vilanova i la Geltrú, que disposaran igual que la resta d'entitats d'un estand a la plaça on poder donar-se a conèixer i difondre les seves activitats. La resta de participants són l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran Garraf, Cal Pallissa, Casal Municipal de la Gent Gran, COMPEX, Consell Comarcal del Garraf, Creu Roja Vilanova, Fundació Amics de la Gent Gran, Fundació Privada Casa Empara, Gent Gran de la Mar, Gent Gran de l'Esplai La Caixa, Grup de Dones amb Memòria, Iaioflautes Garraf, La Plataforma – centre multiserveis, Unió Jubilats UGT-APG i Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El programa d'activitats de la Mostra començarà a les 10 del matí, amb tot un seguit d'activitats i jocs oberts a la participació de tothom. Entre les moltes propostes hi ha gimnàstica activa, dansateràpia, balls populars o jocs sobredimensionats. A més, durant tot el matí Canal Blau Ràdio emetrà en directe un programa especial, amb entrevistes als participants de la Mostra. També, com en darreres ocasions, habilitarà a la plaça un espai per a petites exposicions.

Una ballada de sardanes clourà les activitats del matí, per tot seguit celebrar el dinar de germanor. Els tiquets tenen un preu de 13¿€ i es poden comprar al Casal Municipal d'Avis, fins al mateix dimarts.

Les activitats de la tarda començaran a partir de les quatre, amb diverses actuacions musicals, cantades de corals i grups d'animació. La V Mostra d'Entitats finalitzarà enguany amb el lliurament del Premi Literari en memòria d'Andrea Noya, "Moments viscuts amb els nostres grans".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00