Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Jornada formativa sobre l'ecologia emocional i l'art de viure, al Centre Cívic La Geltrú

11/03/2015
null

La sessió es farà el 19 de març a la tarda, a càrrec de Maria Mercè Conangla i Jaume Soler

La sala d'actes del Centre Cívic la Geltrú acollirà el dijous 19 de març, a les sis de la tarda, una jornada formativa al voltant de la diversitat i la convivència que té com a objectiu oferir a la ciutadania un espai de sensibilització i participació. Aquest any tindrà com a tema l'Ecologia Emocional i l'Art de Viure.

Maria Mercè Conangla i Jaume Soler, creadors del model Ecologia Emocional, autors de diversos llibres sobre el tema i fundadors de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional plantegen una conferència taller que pretén aportar una visió panoràmica del model Ecologia Emocional.

L'Ecologia Emocional és l'art de transformar i dirigir la nostra energia de forma creativa i amorosa de manera que ens serveixi per ser millor persones, augmentar la qualitat de les nostres relacions i respectar i cuidar el món on vivim. Ofereix un model nou i creatiu en educació emocional, que treballa al mateix temps aspectes educatius emocionals i mediambientals, i que aposta per formar un nou model de persona: la persona emocionalment ecològica.

A més, brinda eines concretes que permeten donar respostes preventives a alguns dels principals reptes de la societat en els diferents ecosistemes: familiar, social, educació,salut, organitzacions i empreses. Es tracta de treballar per donar sortida i desenvolupar-nos com a persones a fi que puguem gestionar de forma adaptativa, sostenible i ecològica el nostre món emocional i les nostres relacions.

Els assistents a la jornada formativa del dia 19 també rebran informació sobre el Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, vigent des de l'any 2006. Què és la mediació? en què consisteix aquest servei? o què ens aporta? són algunes de les preguntes més freqüents i a les que les responsables del servei donaran resposta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00