Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Noves rotondes a la ronda Europa

11/12/2012
La circulació en aquest punt de la ronda Europa serà més fluida amb les rotondes     La circulació en aquest punt de la ronda Europa serà més fluida amb les rotondes

Aquesta setmana es construiran dues rotondes per facilitar la circulació a la ronda Europa, en la confluència amb l'avinguda de la Terrosa

Amb la intenció de millorar la circulació de vehicles a la ronda Europa, l'Ajuntament de VNG implantarà una rotonda en cada una de les cruïlles de la ronda Europa amb l'avinguda de la Terrosa. D'aquesta manera es podrà alleugerir la circulació i la connectivitat, tant en sentit longitudinal per la mateixa ronda, com en sentit transversal amb l'avinguda de la Terrosa.
La proposta, elaborada pels departaments tècnics de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, preveu mantenir els actuals semàfors pel creuament de vianants mitjançant polsadors.
Les rotondes es construiran al llarg d'aquesta setmana mitjançant senyalització horitzontal i fites de plàstic.
Aquestes obres menors es faran en dues fases: la de fresa i asfaltat, i la de pintat.
Així, avui dimarts, de 9.30 a 19h es faran els treballs de preparació de la via reduint els carrils de circulació però sense talls en cap sentit.
Dimecres 12, de 7 del matí fins a migdia, es faran els treballs d'asfaltat als dos carrils de circulació en sentit muntanya, fet que implicarà la prohibició d'accés a Les Roquetes per aquell punt. És per això que els vehicles no podran circular en direcció a Les Roquetes ja des de la rotonda que hi ha per sota de la ronda, a l'alçada del carrer del Solicrup.

A partir del migdia i fins a les 19h s'asfaltarà els dos carrils de circulació en sentit mar, prohibint l'accés a la ronda Europa per l'Oest. Seguidament es faran les tasques de pintat provisional, per això fins a la matinada de dijous hi haurà talls parcials de trànsit.

Els treballs de pintat es faran en horari nocturn, des de divendres a les 21h fins a les 7h de dissabte, provocant un tall de trànsit total en sentit longitudinal i transversal.

Tant dimecres com divendres, els autobusos de les línies interurbanes desviaran el seu recorregut habitual.

La proposta és una actuació conjunta i transversal entre diversos departaments municipals. En la solució i disseny final d'aquest punt que esdevenia complicat en la circulació a la ciutat hi han intervingut els departaments de Mobilitat, Urbanisme, i la Policia Local.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00