Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Govern municipal visita el Fondo Somella i Can Xicarró

12/03/2012
L'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor Joan Giribet van visitar el Fondo Somella i Can Xicarró         L'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor Joan Giribet van visitar el Fondo Somella i Can Xicarró

Els representants veïnals exposen propostes per millorar els seus barris

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de la ciutat, Joan Giribet, van visitar divendres els barris del Fondo Somella i Can Xicarró. Els representants del govern municipal es van reunir amb membres de les respectives associacions veïnals, amb l'objectiu de tractar les preocupacions dels habitants dels dos barris.

Pel que fa a Fondo Somella, alguns dels temes que es van plantejar es referien a la necessitat de neteja de solars i també a la substitució de tanques no reglamentàries o en mal estat, com són per exemple la del pont de la variant. A Can Xicarró, els representants dels veïns i veïnes van demanar que s'estudiï com millorar l'enllumenat dels carrers. 

visita barris_can xicarroEl Govern municipal també va visitar Can Xicarró

L'Ajuntament de VNG ja està treballant en algunes de les demandes que divendres les associacions de veïns van exposar a l'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme. Igualment, es va prendre nota de totes les propostes de millores als barris que van sorgir en les dues trobades. Aquestes reunions amb els representants veïnals formen part del programa de visites als barris que està realitzant l'equip de govern.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00