Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Itineraris per detectar oportunitats i mancances de la mobilitat a Vilanova i la Geltrú

09/06/2014
   Els itineraris sortiran des del CC La Sardana, a les 10 del matí Els itineraris sortiran des del CC La Sardana, a les 10 del matí

L'Ajuntament organitza per aquest dissabte una jornada de treball, en la que es demana la participació ciutadana

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat per aquest dissabte, 14 de juny, una jornada de treball que forma part dels treballs d'elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS). El Pla definirà quines estratègies i accions s'han de desenvolupar a la ciutat en els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

Per tal que el document que en resulti sigui el més complet possible i reculli totes els temes relacionats amb la mobilitat, l'ajuntament proposa la realització de 4 itineraris per la vila, que es podran fer a peu, en bicicleta o en transport públic. A través d'aquestes rutes, que transcorreran pel centre de la ciutat i per la zona de Baix a Mar, es pretén que la ciutadania pugui detectar les mancances o possibles millores en temes de mobilitat.

Per participar en aquests tallers cal fer una inscripció a través de la Carpeta Ciutadana o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). La sortida dels itineraris es farà a les 10 del matí, des el centre cívic de la Sardana.

El procés d'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible també inclou la possibilitat de participar mitjançant una butlleta d'aportacions que es pot trobar als diferents equipaments municipals. D'altra banda, també s'ha posat en marxa un blog específic PMUS on hi ha tota la informació que va generant. En aquest mateix espai es pot participar a través de la bústia de suggeriments i penjar les fotos a través d'Instagram o twitter amb el hashtag #VNGmobilitat .

Després de l'estiu està previst fer una segona jornada, on hi haurà el retorn de les propostes ciutadanes i de l'estudi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00