Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Ple aprova nomenar com a carrer de l'Any dels Negats, el que fins ara era carrer de la Boia

12/11/2013

El carrer de la Boia serà a partir d'ara, el carrer paral·lel just a sota la via del tren. També s'aprova el nom de jardins d'Ovidi Montllor pels jardins que hi ha al sector del Llimonet

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar per unanimitat l'acord de la Comissió de Nomenclatura de vials públics a la ciutat pel qual es procedirà a canviar el nom de l'actual carrer de la Boia pel nom de carrer de l'Any dels Negats. Aquest carrer està situat al mig del parc de Baix-a-mar i rep el nou nom, després que la comissió de nomenclatura informés favorablement sobre el canvi i prèvia consulta a la Confraria de Pescadors.

La comissió va decidir canviar el nom en record de la tragèdia marinera succeïda el 9 de novembre de 1886. D'altra banda el carrer paral·lel a aquest i que està situat just per sota la via del tren, passa a anomenar-se carrer de la Boia.

El Ple d'ahir dilluns també va aprovar la decisió d'aquesta mateixa comissió d'anomenar els jardins que hi ha al sector Llimonet-rambla dels Països Catalans com a jardins d'Ovidi Montllor. Finalment també es va acordar renumerar el carrer de l'Ametller, des del carrer de Sant Josep fins al torrent de la Pastera i numerar les finques del passeig de Salvador Espriu, que fins al juliol era nomenat com a platja de Sant Gervasi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00