Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'aprovació del pressupost municipal 2016 haurà d'esperar

01/02/2016

El Ple ordinari del mes de febrer aprova la creació d’una Comissió de seguiment del Projecte de la Façana Marítima

La proposta del govern de CiU i PSC del pressupost municipal per a 2016, prevista a l'ordre del dia del ple ordinari de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú celebrat aquest vespre, ha quedat sobre la taula. La proposta podria anar a l'aprovació en el transcurs d'un ple extraordinari que se celebraria aquest mateix mes de febrer. De la sessió d'aquest vespre destaca l'aprovació per unanimitat d'una Comissió de Seguiment del Projecte de la Façana Marítima.

A l'apartat de mocions s'ha desestimat la moció de C's, amb els vots a favor de C's i PP, en contra de CiU i PSC, i l'abstenció CUP, ERC, i SomVNG, perquè s'atenguin les reclamacions dels veïns del barri de La Collada – els Sis Camins i s'esmenin les deficiències que els afecten. Aquesta moció ha estat defensada per Manuel Tienda, president de l'Associació de Veïns d'aquest barri. Sí s'han aprovat les mocions de C's per a la millora de l'alumnat a les escoles amb USE, amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de la CUP i SomVNG; i per a l'ampliació dels serveis i de l'oficina de l'OMIC, amb el vots favorables de CiU, PSC i C's; el vot en conta de la CUP i SomVNG; i l'abstenció d'ERC i PP.

Les mocions d'ERC de reconeixement a la senyora Raimunda Bosquet; i la d'adhesió a la commemoració del 120è aniversari de Charlie Rivel s'han aprovat per unanimitat. La moció de la CUP per a la creació d'un servei de cura d'infants durant la realització de determinats actes institucionals s'ha aprovat per unanimitat; mentre que la que reclamava la promoció dels treballs de recerca de batxillerat sobre temes locals ha sortit endavant amb els vot a favor de tots els grups i el vot en contra de SomVNG. La moció del PP sobre el deute i finançament de la Generalitat amb l'Ajuntament ha quedat sobre la taula.

La moció del PSC per la "Crida per la Igualtat al Món Local" s'ha aprovat amb votació separada dels seus punts, mentre que la que el mateix grup ha presentat sobre els acords de la conferència sobre el canvi climàtic de París 2015 ho ha fet per unanimitat. La moció de SomVNG de condemna a la decisió del Tribunal Suprem d'anul·lar la sentència exculpatòria de l'Audiència pels fets de 15 de juliol de 2011 s'ha aprovat amb els vots a favor de CUP, ERC i SomVNG, el vot en contra de C's i PP, i l'abstenció de CiU i PSC
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00