Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Trobada amb el veïnat del nucli antic

25/09/2014
La trobada es va fer a La Plataforma de Serveis La trobada es va fer a La Plataforma de Serveis

L'alcaldessa escolta peticions sobretot relatives a la mobilitat i a la via pública

Neus Lloveras es va reunir ahir amb el veïnat del nucli antic dins del cicle de trobades “L'alcaldessa als barris”. Aquesta ha estat la primera trobada del govern vilanoví amb els veïns i veïnes de l'àmbit de la nova associació creada a la ciutat que inclou una zona al sud de la ronda Ibèrica, entre Sant Joan, Casernes, la Geltrú i el Centre Vila.

Les principals preocupacions que van exposar els participants a la trobada feien referència a qüestions de mobilitat i seguretat a la via pública, com ara els problemes de compatibilitzar aparcaments i vianants en alguns carrers estrets, la problemàtica de la càrrega i descàrrega, o la necessitat de pilones.

Els veïns i veïnes també van exposar situacions relatives a la ubicació dels contenidors, l'estat de les llambordes, la instal•lació dels cables de fibra òptica i el pas de bicicletes per la rambla, entre d'altres. En aquest darrer aspecte, la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, va avançar la propera ampliació de la xarxa de carril bici a la ciutat, cosa que farà disminuir la circulació de bicicletes per les zones de vianants.

Tampoc hi van faltar les referències a les actituds poc respectuoses d'alguns propietaris d'animals i a les dificultats de convivència entre diferents col·lectius a la platja d'Aiguadolç aquest estiu amb la prova pilot de permetre-hi gossos.

La trobada es va fer a la Plataforma de Serveis i va comptar amb la presència per part del govern vilanoví de l'alcaldessa, la regidora de Serveis Viaris i la regidora de Cultura, Marijó Riba.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00