Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Del 4 al 10 de febrer es tallarà a la circulació un tram del carrer de la Unió, per obres de manteniment al torrent

03/02/2015
   L'afectació començarà demà dimecres   L'afectació començarà demà dimecres

El tall afectarà el tram comprés entre el carrer de les Providències i el carrer de Sitges.

El tram del carrer de la Unió, entre els carrers de les Providències i de Sitges, estarà tallat a la circulació de vehicles a partir d'aquest dimecres 4 de febrer i fins al dimarts 10 de febrer. El motiu són les obres de manteniment que es fan al Torrent de la Pastera.

Per facilitar un itinerari alternatiu es canviarà el sentit de circulació del carrer de Sitges, que passarà a ser en direcció Barcelona, i també en quedarà prohibit l'estacionament fins que finalitzin els treballs.

Els usuaris dels guals del tram del carrer de la Unió, entre els carrer de Sitges i de la Salut, hauran d'entrar pel carrer de la Salut, sempre que els treballs ho permetin, i els usuaris dels guals dels carrers del Col·legi, de la Unió (entre carrer de la Providència i carrer de Sitges), de Mascaró, de la Muralla i de Sant Cristòfol hauran d'entrar pel carrer del Col·legi, retirant la tanca i tornant-la a col·locar, i podran sortir pel carrer de Sitges.

Pel que fa al servei de l'autobús urbà, quedaran anul·lades les parades de la L2 al carrer de la Unió/de la Providència, plaça del Pou i de Santa Magdalena. L'itinerari que seguirà la línia serà pel carrer de la Providència, avinguda del Penedès, avinguda del Garraf, rambla de Sant Jordi, ronda Ibèrica i avinguda de Vilafranca del Penedès.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00