Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La Festa de l'Animal creix i es trasllada a la rambla de la Pau

19/09/2017
La Festa de l'Animal inclou desfilades i exhibicions La Festa de l'Animal inclou desfilades i exhibicions

Serà el 21 doctubre i per primer cop està coorganitzada per l'Ajuntament i la Mancomunitat Penedès-Garraf

La sisena edició de la Festa de l'Animal a Vilanova i la Geltrú creix i canvia d'ubicació. La celebració es trasllada a la rambla de la Pau i enguany s'organitza conjuntament des de l'Ajuntament de VNG i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf.

La present edició es durà a terme el dissabte, 21 d'octubre i, com sempre, comptarà amb estants d'empreses i entitats, la passarel·la d'adopcions i exhibicions i altres activitats relacionades amb els animals.
Festa de l'animal 1
La nova ubicació és conseqüència del creixement de la fira els últims anys que ha comportat que l'espai ubicat a la Rambla Principal hagi quedat petit. De 18 estands a l'inici s'ha passat a 26 en la darrera edició. Enguany l'emplaçament serà a la Rambla de la Pau entre els números 63-73, a l'alçada del carrer de l'Àncora.

La Festa de l'animal és un esdeveniment on el Festa de l'animal 2protagonista és l'animal. Té com objectiu conscienciar i educar a la ciutadania sobre els drets i deures en la tinença responsable dels animals de companyia. La passada edició es va comptabilitzar la presència de més de 5.000 persones, destacant l'augment en el nombre d'adopcions d'animals mitjançant la passarel·la "Adopta'm" i una molt bona acceptació de les demostracions d'habilitats animals.
Festa de l'animal 4
La fira-festa vol incidir en la lluita contra l'abandonament animal, els comportaments incívics a la via pública, donar una segona oportunitat als animals que han patit abandonaments, potenciar la identificació dels animals, conscienciar sobre la responsabilitat, compromís i dedicació que suposa tenir un animal de companyia, donar a conèixer els serveis que l'ajuntament dona als animals de la ciutat, mostrar les qualitats, habilitats i capacitats d'aquests animals, i servir de plataforma per a empreses, institucions i protectores.

Les entitats i empreses interessades en participar a la Festa poden trobar més informació a https://festadelanimalvng.jimdo.com/ La contractació d'estants estarà oberta fins el dimecres 27 de setembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00