Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La Companyia d'Aigües fa una neteja especial del clavegueram després de Carnaval

10/03/2014
Es calcula que aquest diumenge Carnaval es van llençar 112 tones de caramels pels carrers de la ciutat    Es calcula que aquest diumenge Carnaval es van llençar 112 tones de caramels pels carrers de la ciutat

Des de la setmana passada i fins la setmana que ve, la Companyia d'Aigües de Vilanova està duent a terme la neteja de la xarxa de clavegueres de la ciutat, fet que comporta algunes restriccions en el trànsit

Un cop celebrades les Comparses, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú fa cada any treballs especials de neteja del clavegueram, per retirar l'acumulació de caramels i evitar males olors. Així, el mateix dilluns 3 de març ja es va netejar la zona dels carrers de Pàdua i de la Mercè, dimarts els carrers de Sant Pau, de Santa Madrona, del Jardí i de Sant Joan, dimecres la plaça de Soler i Carbonell, dijous la rambla Principal, i divendres la plaça de la Vila, el carrer de la Fruita, el carrer de Sant Gervasi, l'avinguda de Francesc Macià i la plaça de Soler i Gustems.

Aquesta setmana els treballs de neteja es faran cada dia de 8 a 15h, i afectaran:

Dilluns 10 de març:
Els carrers dels Caputxins, de Sant Sebastià, de Manuel Marquès, de l'Almirall Colom, dels Mercaders, de Sant Gregori i la plaça de les Cols.

Dimarts 11 de març:
La rambla de la Pau i el passeig Marítim.

Dimecres 12 de març:
El carrer de l'Aigua entre la plaça de les Neus i el carrer del Pare Garí, i el carrer del Correu.

Dijous 13 de març:
Els carrers dels Escolapis, del Col·legi, del Comerç, i la plaça de Pau Casals.

Divendres 14 de març:
La plaça d'Enric Cristòfol Ricart.

Pel que fa a la setmana que ve, dijouus dia 13, de 8 a 15 hores, es treballarà a la zona dels carrers de Josep Mascaró, de les Roques, de l'Argenteria, pujada del Cinto i plaça dels Lledoners.

Aquests treballs afectaran la circulació de vehicles, en alguns casos de manera parcial, i en d'altres es tallarà tot el carrer. Mentre durin les afectacions, els veïns podran entrar i sortir dels guals, sempre que els treballs ho permetin, seguint les indicacions dels operaris de la neteja.
Per a qualsevol dubte o aclariment, els veïns es poden adreçar a la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de dilluns a divendres, des de les 9.30 fins a les 14 h, o bé al telèfon 93 814 00 00.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00