Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

'Desmuntant prejudicis', un taller per conèixer quin paper juguen els estereotips i prejudicis en el nostre entorn social

13/05/2015

El taller participatiu se celebrarà aquest divendres al Centre Cívic Sant Joan

Desmuntant prejudicis és un taller participatiu que pretén posar de relleu la importància dels prejudicis i els estereotips en les relacions. Amb l'objectiu d'intentar donar resposta a les qüestions Què són els prejudicis? i Com sorgeixen i incideixen en les nostres relacions? aquest divendres 15 de maig, a les 9 h, des del Servei de Convivència i Equitat de l'Ajuntament s'ha programat aquesta acció formativa gratuïta i oberta a tothom al Centre Cívic Sant Joan.

Des de l'any 2013, el Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers, CITE, i l'Ajuntament han anat signant convenis anuals de col·laboració per tal de donar servei a la ciutadania al voltant d'informar, assessorar, gestionar i orientar sobre tràmits relacionats amb la llei d'estrangeria i la mobilitat internacional; assessorament a professionals i formació en aquests mateixos àmbits.

Fruit d'aquesta col·laboració es programa aquesta activitat formativa que vol obrir les portes a la reflexió sobre com ens afecten els prejudicis que tenim en les nostres relacions quotidianes.

Per participar en el taller cal inscriure's prèviament al telèfon 93 814 00 00 (ext. 3370) o bé enviant un correu electrònic a convivencia@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00