Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La mobilitat i el civisme centren l'interès dels assistents a la Mesa de la gent gran de VNG

09/11/2016
    Aquest diimarts, a la Casa Olivella Aquest diimarts, a la Casa Olivella

La Mesa s'ha celebrat aquest dimarts en presència d'una quinzena de persones, membres de diferents entitats de gent gran de la ciutat.

La Sala Noble de la Casa Olivella ha acollit aquest dimarts una nova trobada de la Mesa de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú, que en aquesta ocasió ha comptat amb l'assistència d'una quinzena de persones procedents de vuit entitats de la gent gran de la ciutat.

En aquesta ocasió el regidor de Mobilitat, Serveis Viaris, Projectes i Obres, Joan Giribet, la regidora de Cultura, Convivència i Equitat, Teresa Llorens, i la regidora de Joventut, Gent Gran, Infància, Adolescència i Esports, Blanca Albà, han estat a la mesa per tractar els temes exposats i atendre a les preguntes dels assistents.

Els temes proposats per la gent gran van centrar-se principalment en aspectes sobre la mobilitat, com el canvi de les línies de l'autobús urbà i els preus de l'aparcament privat de l'hospital de Sant Camil, i els temes relacionats amb el civisme. Sobre aquest punt els assistents van mostrar-se interessats en la convivència entre vianants, bicicletes i monopatins, i sobre l'ordenança de sorolls.

Durant la Mesa de la Gent Gran també es va presentar una proposta dels assistents sobre els serveis sanitaris a la comarca i com aquests repercuteixen en les persones de major edat.

La Mesa de la Gent Gran és un espai d'informació i participació de la gent gran on mitjançant trobades es pretén gaudir d'un marc de reflexió i debat entre l'administració local i les diferents entitats que representen el col·lectiu de la gent gran de la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00