Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Ple aprova inicialment la modificació puntual del Pla General a l’Eixample Nord

03/05/2016

S'aprova per unanimitat la modificació de l’ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions

El Ple Ordinari de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar, ahir al vespre, inicialment la modificació puntual del Pla General d'Ordenació en el sector Eixample Nord, de Vilanova i la Geltrú. Abans del debat van intervenir dues entitats vilanovines. En primer lloc, Jaume Marsé, de l'Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient (APMA); i Elissa Ferret d'Ecol3vng. L'aprovació es va dur a terme amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC, C'S, PP i la regidora no adscrita; i els vots en contra de la CUP i Som VNG. Dins la Comissió informativa de Territori i Espai Urbà es va aprovar, també amb el vot en contra de CUP i Som VNG, la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana de Vilanova i la Geltrú a l'àmbit UA7, Racó de Santa Llúcia, polígons 2.1 "Poble Pescador" i "La Cucanya·.

A l'apartat de llicències, s'ha aprovat per unanimitat l'aprovació inicial de la modificació de l'article 15, apartat 5, de l'Ordenança Municipal reguladora del soroll i les vibracions. Dins Serveis Viaris s'ha aprovat l'expedient de contractació i obertura del procediment d'adjudicació per a la contractació de la gestió del servei de manteniment de l'enllumenat públic a la ciutat. Aquest punt s'aprovà amb els vots favorables de tots els grups i en contra de la CUP i Som VNG. Amb el mateix resultat a la votació, també es va aprovar la proposta d'adjudicació del contracte del servei de manteniment i neteja de parcs i jardins de Vilanova i la Geltrú.

El llarg ple, de 50 punts a l'ordre del dia, també ha aprovat, amb els vots favorables de tots els grups i l'abstenció de la CUP, l'expedient per tal d'atorgar la medalla de la ciutat a l'artista vilanoví, Joaquim Budesca que, a partir del mes de juliol, tindrà una exposició al Centre d'Art Contemporani La Sala.

A l'apartat de mocions es va aprovar per unanimitat la moció proposada per l'Associació Garrafcoopera, Acció Solidària amb el Sàhara, Càritas Interparroquial Vilanova i la Geltrú, Grup de Solidaritat FEM POUS i Fundació Oxfam-Intermón, en defensa de l'ètica en les contractacions públiques i contra els paradisos fiscals. Aquesta moció va estar presentada per CiU, PSC, ERC, C's i Som VNG. En aquest punt l'alcaldessa va anunciar que després de reunir-se amb els portaveus, es va acordar aixecar la sessió del Ple, i convocar-ne un altre d'extraordinari per aquest dissabte a les 9 del matí, on es discutiran les mocions i les preguntes que falten per discutir de l'ordre del dia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00