Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El pas sota via del carrer de la Llibertat s'obrirà el 31 d'octubre

22/10/2014
Presentació de les activitats per la reobertura del pas sota la via       Presentació de les activitats per la reobertura del pas sota la via

Els comerços, l'associació de veïns i veïnes i el Mercat de Mar organitzen activitats festives divendres tarda i nit

Divendres de la setmana vinent, 31 d'octubre, quedarà obert al públic el pas sota la via del carrer de la Llibertat amb l'acte d'inauguració oficial a les 12 del migdia. A més, Els comerços de la zona, l'Associació de veïns i veïnes de Mar i el Mercat de Mar han preparat un conjunt d'activitats lúdiques i festives al llarg de la tarda i la nit de divendres.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha destacat que aquesta obertura “és una bona noticia per la ciutat especialment pels veïns del barri”. L'alcaldessa s'ha mostrat satisfeta del fet que les obres s'hagin dut a terme dins del termini previst. Per Neus Lloveras el projecte de reforma i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat “serà un pas important per revitalitzar el barri, per donar-li vida”.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras ha posat de relleu també que “aquest pas no és només estrictament una millora en la mobilitat, sinó també en la dinamització comercial.” Per Figueras és important l'acord amb el veïnat i els establiments comercials de la zona, “hem preparat activitats de redescobriment del carrer Llibertat. Vull posar de manifest que s'està treballant conjuntament per un nou impuls comercial de la zona”.

Obrir el pas abans de la Fira de Novembre també permetrà, segons el regidor de Promoció Econòmica, l'oportunitat per a tota la ciutadania de "redescobrir la zona. Veurem com funciona aquest eix de connexió, posarem esforços perquè serveixi per atraure veïns del centre de la ciutat”.

El regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, també s'ha mostrat satisfet pel com s'han dut a terme les obres i ha volgut agrair els esforços dels tècnics municipals.


PROGRAMA D'ACTES
Divendres, 31 d'octubre

Cruïlla amb carrer del Forn de Vidre
12h Acte institucional d'obertura

De 17 h a 24 h Obertura del Mercat de Mar i parades al carrer d'establiments del carrer de la Llibertat.

Plaça de la Immaculada Concepció
18 h Actuació de la Coral l'Albada (Can Pahissa)

18.30 h Castanyada i espectacle de música, dansa i animació per a tota la família Corrandes animació.

Placeta interior del Mercat de Mar
19h Temps de riure: monòlegs

Mercat de Mar. La mar de tapes
De 20 h a 24 h obertura especial del mercat

Placeta interior del Mercat de Mar
21 h Música en viu amb el grup vilanoví L'Entresòl
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00