Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Baixa l'afluència de públic a les platges a nit de Sant Joan

24/06/2013
A les 6 del matí es notaven les tasques de neteja que es van fer al llarg de tota la nit          A les 6 del matí es notaven les tasques de neteja que es van fer al llarg de tota la nit

Revetlla tranquil·la i sense incidents destacats i bon funcionament dels dispositius de neteja, seguretat i atenció sanitària

La revetlla de Sant Joan ha transcorregut amb normalitat, amb una baixada de l'afluència de públic a la zona marítima i sense incidents destacables. Segons dades de la Policia Local hi ha hagut menys persones a la zona de la platja que ens els últims tres anys, unes 11.000 persones en el moment de màxima afluència als voltants del Xiringuito 2. Dels espais habilitats per aparcament a l'entrada de VNG només s'ha utilitzat el de la ronda d'Europa, on s'ubica el circ. 

La limitació de l'accés de vehicles a la zona marítima s'ha fet a les 22.30h a la ronda d'Europa i a les 24 h el passeig Marítim.

El tancament d'establiments i finalització d'activitats s'ha dut a terme segons l'horari establert. Tant els xiringuitos com el concert a les pistes de Ribes Roges han finalitzat a l'hora prevista i a les 4:45h s'ha reobert la circulació de vehicles.

El dispositiu de neteja de platges ha començat a funcionar a les 6:15h, i ha estat força ràpid perquè enguany al llarg de tota la nit hi ha hagut dues parelles avançant en la tasca de neteja a les platges.

Podeu veure les fotografies de l'aspecte que presentaven les platges entre 6 i 7 del matí aquí 

A les 7:30h i amb l'ajut de la Policia Local s'ha començat a desallotjar les platges per tal de tenir-les a punt pels banyistes.

Al llarg de tota la nit els serveis policials han atés petits robatoris, algun incendi de matolls, un incendi de contenidor, denúncies per sorolls, estats etílics i han detingut quatre persones per un pressumpte cas d'agressions. 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00