Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es retiren les reixes dels escocells de la rambla Principal

20/04/2017

Aquests elements sovint entorpien el pas dels vianants a causa del creixement de les arrels dels plataners. Els escocells s’han reomplert i anivellat amb terra compactada

Al llarg d'aquesta setmana s'estan retirant les reixes dels escocells dels arbres de la rambla Principal. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha optat per retirar-les pel fet que en molts casos les reixes es movien o s'aixecaven a causa de les arrels dels plataners. Per evitar el rics de caigudes i ensopegades s'ha procedit a retirar les reixes de ferro i s'ha optat per reomplir els escocells amb aportacions de terra compactada fins al nivell del paviment, tal i com ja hi ha a d'altres punts de la ciutat.
escocells rambla 2

L'empresa de VNG Reciclatges González ha col·laborat amb l'Ajuntament per retirar les reixes mentre que l'empresa VALORIZA, concessionària del Servei de neteja i manteniment de parcs i jardins, està realitzant les tasques d'aportació de terres i anivellament dels escocells. La Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat ha optat per aquesta intervenció que millora la seguretat de les persones i també facilita les tasques de neteja i manteniment de l'arbrat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00