Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els problemes de manteniment i neteja de l'espai públic preocupen al Fondo Somella

03/04/2014
Neus Lloveras i Glòria Garcia amb el veïnat del Fondo Somella Neus Lloveras i Glòria Garcia amb el veïnat del Fondo Somella al Centre Cívic La Collada

L'alcaldessa i la regidora de Serveis Viaris es reuneixen amb el veïnat del barri

Una quinzena de veïns i veïnes van participar ahir en la trobada de l'alcaldessa de VNG amb el barri del Fondo Somella. Neus Lloveras i la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, van escoltar els comentaris, peticions i suggeriments dels habitants d'aquesta zona de la ciutat.

Les intervencions van girar al voltant de l'efecte de les arrels dels arbres en les voreres i els murs, dels problemes d'enllumenat i de les actituds incíviques, sobretot en relació a les defecacions dels gossos. En aquest punt Neus Lloveras va explicar que ben aviat es començarà a sancionar per aquest tema. "Vam aprovar una ordenança, primer hem fet una campanya per avisar els amos dels gossos i a partir d'un moment les actituds incíviques es sancionaran".

Altres temes que es van parlar al llarg de la trobada va ser l'obligatorietat de pagar guals per entrada i sortida de vehicles, els problemes que ocasionen els habitatges ocupats i la poca seguretat de la barana del pont de la Carrerada. Pel que fa a les petites actuacions de manteniment a la ciutat, L'alcaldessa i la regidora van explicar que l'any passat es va comptar amb un pressupost de 100.000€ per fer aquestes actuacions, i que s'intenta dur-les a terme amb els efectius de la Unitat de Serveis Municipals. En aquest sentit Lloveras va avançar que "aquest estiu és previst arreglar el forat de la plaça", una demanda veïnal de fa temps.

També preocupa el veïnat del Fondo Somella l'elevat import de l'Impost de Béns Immobles i els problemes per tenir una bona connexió de telefonia fixa. En aquest punt Glòria Garcia va avançar que telefònica "ens han dit que l'any vinent tot Vilanova tindrà fibra òptica." 


Descarrega't la foto AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00