Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La programació 'Escena' avança algunes de les propostes de la propera temporada

26/07/2017
Las Migas Las Migas

Artistes com la cantant com Dolo Beltran o els actors Pere Arquillué, Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula trepitjaran els escenaris de la ciutat la temporada setembre 2017 - gener 2018

El 15 de setembre es presenta al Teatre Principal la nova temporada Escena, que inclou els espectacles d'arts escèniques i les propostes d'arts visuals a la ciutat de setembre a gener.
Abans, però, la Regidoria de Cultura ja ha fet una avançament de la programació de la temporada, destacant algunes de les propostes més interessants per anar fent boca.

Arts visuals
Així, el Centre d'Art contemporani La Sala acollirà, del 22 de setembre fins al 5 de novembre, l'exposició "Un món paral·lel", comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per l'Espai d'Arts Roca Umbert de Granollers.
Nou artistes exploren qüestions de percepció i representació virtual de la realitat a través del Google Street View, una eina que ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat generant nombrosos projectes d'artistes contemporanis.

Del 27 d'octubre fins al 7 de gener de 2018 també es podrà veure a La Sala l'exposició "Disseny gràfic, un ofici de pensament aplicat segons Josep Pla-Narbona". Els comissaris són Raúl Ramos i David D'Eboli, que l'organitzen en el marc del Blanc Festival. Amb la voluntat de continuar difonent l'art del disseny a la ciutat, i en el marc del programa de Suport a la Creació Singulart, enguany Vilanova recuperarà la vinculació amb el Festival Blanc. Amb la complicitat i la participació del Festival, el Centre d'Art Contemporani La Sala durà a terme diverses activitats.

Arts escèniques
Pel que fa a Teatre, el 22 d'octubre el Principal acollirà la representació de "La Treva", de La Brutal, amb Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula. Un text intel·ligent que convida a reflexionar entre la ironia, l'humor i l'amor, sobre les decisions que prenem en la vida i que marquen el nostre futur.

El 2 de desembre és el torn d'"Art", amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Una comèdia intel·ligent sobre l'art i el valor de l'amistat. El gran èxit de la dramaturga francesa Yasmina Reza és una de les comèdies contemporànies més traduïdes i que més s'ha representat per tot el món, captivant milers d'espectadors.

El 12 de gener de 2018 arriba "E.V.A.", de les T de Teatre, al Teatre Principal. La companyia celebra amb aquesta obra 25 anys sobre els escenaris. Després d'abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d'aquesta obra. EVA 250

La música també pren protagonisme aquesta nova temporada. Així, el 15 de desembre Las Migas presenten "Vente Conmigo" a l'Auditori Eduard Toldrà. El darrer disc d'aquestes representants de la cançó mediterrània, produït per Josemi Carmona, incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums.

I ja el 20 de gener, Dolo Beltran presenta "Copilotos", on s'estrena en solitari amb un projecte on ha abocat tota la seva passió i talent. Un nou vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, en el que ha compost totes les cançons buscant l'equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d'explicar històries.

L'acte de presentació de la nova temporada d'arts escèniques i visuals es farà divendres 15 de setembre a les 20 h al Teatre Principal, quan es desvetllarà la resta de la programació, amb un espectacle amb guió i direcció de Pau Escribano, interpretat pels alumnes de TRACART, coordinats per Montse Obrador. L'acte, gratuït, inclourà actuacions, una copa de cava i altres sorpreses.

A partir del dissabte 16 de setembre a les 11h, s'obrirà la venda d'abonaments per internet i a les taquilles del Teatre Principal simultàniament. L'horari de les taquilles és dissabte 16 d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 17 d'11 a 14 h.
I a partir del dissabte 23 de setembre a les 11 h començarà la venda d'entrades també per internet i a taquilles del Teatre Principal simultàniament. L'horari de les taquilles serà dissabte 23 d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 24 d'11 a 14 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00