Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Programa de tardor de contes solidaris

25/09/2012

Voluntariat de les entitats locals que fan cooperació expliquen històries del Sàhara, el Txad i El Salvador

Aquest dissabte 29 de setembre s'inicia la quarta edició del cicle de contes solidaris. Aquesta iniciativa té per objectiu apropar els més menuts a altres valors i costums dels països amb els que les ONG de cooperació de la nostra ciutat mantenen vincles solidaris. Alguns voluntaris i voluntàries d'aquestes organitzacions en diferents ocasions s'han desplaçat als països on donen suport a la població a millorar la seva qualitat de vida. Aquest voluntariat, coneixedor de primera mà dels valors i de la seva cultura, seran els narradors de les històries dels contes que podrem escoltar.

En aquesta edició 2012 hi participaran membres d'Acció Solidària amb el Sàhara, la fundació Salut i Societat Sense Fronteres i Cooperacció, amb contes provinents del Sàhara, El Txad i El Salvador. L'activitat es durà a terme a les biblioteques municipals coincidint amb l'hora del Conte dels dissabtes 29 de setembre i 3 i 10 de novembre.

Palabras de Caramelo és el títol del primer conte d'aquest cicle que aquest dissabte 29 de setembre de 2012 a la biblioteca Joan Oliva. L'entitat Acció Solidària amb el Sàhara, ens aproparà al Sàhara a través de la història d'en Kori, un nen sordmut que viu als campaments de refugiats sahrauís. No coneix les paraules, però sap llegir els moviments dels llavis. És així que es fa molt amic d'un camell al que li ha posat per nom Caramel. En Kori és l'únic que pot entendre el que diu amb els seus llavis.

La Tardor de Contes Solidaris està organitza des de la regidoria de Participació i Cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Consulta el programa AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00