Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Intervenció al Portal de Sitges per millorar l'accessibilitat i seguretat dels vianants

25/04/2017

L'Ajuntament de VNG ha dut a terme diverses accions d’accessibilitat a les voreres i a la calçada per facilitar el creuament dels vianants

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha realitzat diverses accions de millora a la confluència dels carrers de Barcelona i del Tigre amb l'objectiu de facilitar el pas de vianants i millorar l'accessibilitat i el creuament de la calçada.

portal de sitges2

Entre les actuacions, a càrrec de la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat, hi ha la pavimentació de diversos punts de la plaça del Portal de Sitges; la millora de l'accessibilitat de les voreres amb rebaixos suaus i la creació d'un nou pas de vianants amb una illeta central que permet el creuament del carrer d'una manera més segura per als vianants. En aquest sentit també s'ha reduït l'espai de circulació dels vehicles ampliant l'espai destinat a les persones. Finalment la intervenció també ha desplaçat els contenidor de la brossa fora del recorregut dels vianants, ubicant-los cap al carrer de Bonaire i cap al carrer de Sitges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00