Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La fira 'Temps de vi' arriba a les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú

10/05/2017
L'exposició Vinòmics es podrà visitar fins al 23 de juny L'exposició Vinòmics es podrà visitar fins al 23 de juny

Les biblioteques organitzen dos maridatges de vi amb còmic i amb poesia, i un taller infantil de reciclatge del vi inspirat en un llibre editat pel Celler de Can Roca

La Xarxa de Biblioteques Municipals com cada any col·labora amb la fira Temps de Vi que tindrà lloc a la nostra vila el cap de setmana del 9 a l'11 de juny organitzant dos maridatges, un de vi i còmic i un altre de vi i poesia, a més d'una exposició i un taller infantil.

Dimecres 24 de maig a les 20.30 h a la Terrassa dels Llimoners de la biblioteca Armand Cardona tindrà lloc la primera activitat: el taller "Vinòmics. Maridatge de vi i còmic", a càrrec de Raúl Deamo, de Deamo Bros., autor d'una de les historietes i coordinador d'aquest projecte; i de Clara Dalmau, sommelier de la DO Catalunya. Es degustaran tres vins. Les places són limitades, i cal inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 2 de maig. En col·laboració amb la DO Catalunya i la Fira Temps de vi.

Aquesta activitat complementa l'exposició de còmic Vinòmics que es podrà visitar a la mateixa biblioteca Cardona del 24 de maig al 23 de juny. Es tracta d'un projecte col·lectiu, on-line i periòdic format per 7 relats gràfics (reals o de ficció) fets amb els colors del vi. Històries, anècdotes, emocions, humor i personatges singulars que arriben al públic a través d'una iniciativa que ha fet que còmic i vi esdevinguin un maridatge singular. Es podran veure les portades de El mateix vi d'Albert Monteys, Blanc ingràvid de Deamo Bros, Una vida inexperta de Manel Fontdevila, El vi de l'Emperador d'Oriol Malet, Round about Midwine de Sagar Fornies, L'esperit el vi de Maribel Carod i Bohèmia de David Morancho. Produïda per: DO Catalunya.

Dissabte 27 de juny serà el torn del taller infantil "La Corba camina i recull", a càrrec de Suara cooperativa, que tindrà lloc a les 12 h a la biblioteca Joan Oliva. Es tracta d'un taller de reciclatge d'ampolles de vi, fang i altres materials inspirat en el llibre La Corba camina i recull editat pel Celler de Can Roca. Adreçat a infants a partir de 5 anys. Durant l'activitat els infants hauran d'estar acompanyats d'un adult. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 8 de maig.

Per últim, dijous 1 de juny a les 19 h a la Terrassa dels Llimoners de la biblioteca Armand Cardona tindrà lloc un maridatge de poesia amb vi: L'esperit de la terra, a càrrec de Francesca Calaf, artista i poetessa, i del col·lectiu poètic La lluna en un cove i amb la col·laboració de Vins Aviñó per la nota de tast dels vins. Recital de poemes que seran maridats amb tres degustacions de vi. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 8 de maig. Col·labora: Vins Aviñó.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00