Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Concert d'Obmud i una comèdia sobre l'emprenedoria, propostes per a aquest cap de setmana

07/11/2017
Obmud   Obmud

El Documental del mes de dimecres s'ajorna fins a la setmana vinent, i la 1a funció de l'obra Fairfly de dissabte es retarda mitja hora

La proposta d'arts escèniques i visuals per a aquesta setmana ve marcada per alguns canvis. La sessió del Documental del Mes s'ha ajornat per al dimecres vinent, 15 de novembre. La sessió, que començarà a dos quarts de nou del vespre al Teatre Principal, ofereix la projecció d'"Amazona".
Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills?
Clare Weiskopf, la directora del film, tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana, i la va abandonar a ella i el seu germà petit. Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat.
Un viatge a les profunditats de l'Amazones que li servirà per explorar una relació mare-filla que creia perduda i que la transportarà al seu interior, l'únic camí possible per reconciliar-se amb ella mateixa.

Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat


Dissabte dia 11 és el torn del teatre, amb l'obra Fairfly, de la companyia La Calòrica, una comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria i l'alimentació infantil.
Se'n faran dues funcions. La inicialment prevista per les 18.30 h es retardarà fins a les 19 h. La segona funció es mantindrà a les 21 h.
Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere? Fairfly 250
Aquesta obra de teatre de proximitat és una comèdia dirigida per Israel Solà i interpretada per Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura.
L'espectacle comptar a més amb una sessió de l'Escola de l'Espectador, una conversa amb la companyia en finalitzar l'espectacle de les funció de les 21 h.
Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat

I diumenge 12 arriba la música a l'Auditori Eduard Toldrà, amb el concert "Passi el que passi", d'OBMUD.
Música a flor de pell. Sota la llum d'un focus, dues persones surten a l'escenari per emprendre un viatge a través de diferents emocions acompanyats d'un seguit de melodies de musicals, des de clàssics fins a peces no tan conegudes. En aquest camí de llum ambdues persones navegaran per un mar ple d'incerteses. L'objectiu, sortir-ne passi el que passi.
Els Obmud, format per Carles Vallès i Clàudia Anyor, van destacar en la darrera edició del concurs de televisió Oh Happy Day de TV3 per la seva complicitat i alegria. El passat mes de maig van guanyar el Premi Noves Creacions Musicals del programa de suport a la creació Singulart de la Regidoria de Cultura, en la categoria de música moderna. I el concert que oferiran diumenge és el premi que hi van guanyar. Ara volen mostrar a la ciutat les seves dots teatrals (tots dos estudien a l'Institut del Teatre), i "prioritzar la música com a vehicle d'emocions per explicar una història". Justament en el marc del programa Singulart, els dies 10 i 11 de novembre el duet estarà fent una residència tècnica a l'Auditori per preparar la posada en escena del concert de diumenge 12.

El concert començarà a les 7 de la tarda, i les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00