Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Campanya de control de la Policia Local sobre l'ús del casc, cinturó i sistemes de retenció infantil.

11/01/2018
Del 15 al 21 de gener Del 15 al 21 de gener

Es realitza en coordinació amb el Servei Català del Trànsit, del 15 al 21 de gener

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú realitzarà, del 15 al 21 de gener, una nova campanya de control i vigilància dels dispositius de seguretat passiva, amb l'objectiu de comprovar que els ocupants dels vehicles en circulació portin degudament cordats els cinturons de seguretat, i que els menors d'edat vagin correctament lligats a les seves cadiretes o sistemes de retenció infantil. La campanya també servirà per controlar l'ús obligatori del casc per als passatgers de motocicletes i ciclomotors.

Les campanyes de sensibilització en matèria de seguretat viària són d'àmbit nacional i estan coordinades pel Servei Català del Trànsit. Es fan de manera periòdica i pretenen incidir en la població per tal de reduir la sinistralitat a la xarxa viària catalana, en tot tipus de vies.

La Policia Local de Vilanova i la Gelrú ha editat uns fullets on s'explica l'ús correcte dels sistemes de retenció infantil, així com els models de casc més adequats pels conductors de vehicles de dues rodes. (+ info)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00