Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'estat de tramitació de les propostes aprovades per l'AMO es poden consultar al web municipal

27/01/2014
Neàpolis, 16 de novembre de 2013    Neàpolis, 16 de novembre de 2013

La ciutadania pot saber en quin moment de resolució es troben les set propostes aprovades per l'Assemblea Municipal Oberta, celebrada el 16 de novembre

L'estat de tramitació de les set propostes aprovades per l'Assemblea Municipal Oberta (AMO) de Vilanova i la Geltrú ja es poden consultar al web municipal. En l'apartat de Participació Ciutadana es troben els documents que fa referència a cadascuna de les propostes, per tal que aquells que hi estiguin interessats puguin saber en quin moment es troben de la seva resolució. De les set propostes ciutadanes aprovades a l'AMO, n'hi ha tres que la Comissió Informativa ja ha acceptat i per tant tiraran endavant properament. Són la de Reconeixement de la turuta com a moneda local de la vila i jornades d'economia social, la del Compliment d'Acció Ambiental i la de la Zona de Picnic al Parc de la Quadra d'enveja.

Les 4 propostes restants estan en estudi, pendents d'informes tècnics. En concret, la proposta dels Aparcaments de bicicletes vigilats en altres zones de la ciutat està pendent del projecte, que s'ha demanat a l'empresa que gestiona l'aparcament de l'estació. La proposta de l'Elecció del Defensor de la Ciutadania mitjançant votació directa està pendent de l'elaboració d'un informe per part dels Serveis Jurídics Municipals que estan avaluant que no entri en contradicció amb altres lleis o reglaments. La iniciativa de Remodelar en zona verda de l'espai situat entre el carrer de Tetuan i Escolapis resta pendent de l'aprovació del Pla de Mobilitat de la Ciutat a finals d'any, finalment, la proposta de Presentació dels manteniments i inversions per barris abans de l'aprovació del pressupost també s'està valorant a nivell tècnic.

(Consulteu aquí l'estat de tramitació de cadascuna d'elles)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00