Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Dijous es lliuren els premis del 1r Concurs de Relats NegrOIiva

04/07/2011
    Els guanyadors veuran publicats el seus relats Els guanyadors veuran publicats el seus relats

La biblioteca Joan Oliva acollirà l'acte de lliurament, a dos quarts de vuit de la tarda

La Biblioteca Joan Oliva acull aquest dijous, 7 de juliol, a les 19.30 hores, l'acte de lliurament dels premis del 1r Concurs de Relat Curt NegrOliva.

Vicenç Aguado i Cudolà ha estat el guanyador del primer premi del concurs per la seva obra "El misteri dels escuts de la plaça de la Vila", mentre que el segon premia ha estat per Ignacio Arribas Martínez, amb l'obra "La petita Mariona". Els dos autors rebran com a premi la publicació de la seva obra a la segona antologia de relats de gènere negre, continuació de Crims.cat, que publica l'Editorial Alrevés.

El tercer i quart llocs són, respectivament, pels relats "Un mort xerraire", de Mercè Foradada Morillo, i "El final no té relat", de Joan Abellaneda Fernández. El premi consistirà en un lot de llibres.

El jurat del 1r Concurs de Relats NegrOliva l'han integrat representats el món del llibre, la lectura i la creació literària, amb escriptors com Jordi Cervera i Eduard Pascual, Àlex Martín, coautor i antòleg del llibre Crims.cat, Blanca Rosa Roca, presidenta de Roca Editorial, Josep Forment, editor de la Editorial Alrevés, Rosana Lluch, gerent de la llibreria Llorens Llibres, així com Teresa Saborit i Mercè Rey en representació de la biblioteca Joan Oliva i Milà,.

En aquesta primera convocatòria dels premis s'ha comptat amb la col·laboració d'Editorial Alrevés, Roca Editorial, les llibreries Llorens Llibres, La Mulassa i Llibreria Ma'at.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00