Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Escola Conservatori de Música comença el curs

13/09/2017
El taller Música en família s'amplia amb Educació Muscal Preparatòria El taller Música en família s'amplia amb Educació Muscal Preparatòria

Els diferents cursos de l'Escola i el Conservatori municipals es posen en marxa aquesta setmana

Aquest dimarts 12 de setembre han començat les classes a l'Escola-Conservatori de Música Mestre Montserrat.
L'oferta d'aquest curs inclou Sensibilització I i II, per als alumnes més petits, de 6 i 7 anys. Els nens i nenes de Sensibilització I faran un recorregut per diferents aules del centre, de manera que durant el curs poden provar, mitjançant 2 sessions de 30 minuts, diferents instruments dels que s'imparteixen a l'escola.
A partir de Sensibilització II els alumnes tenen, a més de les classes de Sensibilització musical, 30 minuts de classe individual d'instrument.

Els ensenyaments continuen amb 4 cursos de Grau Elemental, al final dels quals tots aquells alumnes que ho desitgin poden accedir al Grau Professional. El Grau Professional (Conservatori) té una durada de 6 cursos, desprès dels quals s'obté el Títol de Grau Professional.

A banda d'aquests cursos, l'Escola Municipal ofereix el programa de Música Activa, adreçat a aquelles persones que volen aprendre música com una activitat d'oci, o com una ampliació dels seus coneixements.

També disposa de grups estables com la Latin Band, La Marxin, La Banda d'Adults, l'Orquestra Simfònica o la Banda entre d'altres. Com a novetat d'aquest curs, hi ha un Cor de veus blanques que té com a finalitat essencial la pràctica vocal col·lectiva, cantant amb seguretat i autonomia obres fins a quatre veus, amb acompanyament o a capella.

També destaca l'ampliació del taller "Música en família", adreçat a nens i nenes de 4 a 36 mesos. A partir d'aquest curs, s'oferirà també el taller "Educació Musical Preparatòria" per a nens i nenes de P3, P4 i P5. Una immersió dins el món musical pel que fa a ritmes, mètriques, harmonies i estils, mitjançant cançons, melodies i recitals.
El funcionament serà el mateix: blocs de 8 sessions de tres quarts d'hora cadascun. Les places són limitades.

Tota la informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00