Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Bona valoració final de les fires Temps de Vi i ExpoNadó

12/06/2018

Temps de Vi arriba al 40.000 tastos mentre que ExpoNadó pot haver superat les seves xifres d’assistència i participació

Aquest matí s'han presentat les primeres valoracions de les fires de Temps de Vi i ExpoNadó que s'han celebrat aquests dos passats caps de setmana. A l'acte hi eren presents el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina; un dels responsables de l'organització de Temps de Vi, Oscar Villagarcía; i l'organitzadora d'ExpoNadó, Mayra Adell.

Jordi Medina ha destacat l'èxit de convocatòria de les dues fires, el fet que estiguin molt arrelades dins el calendari d'activitat econòmica de la ciutat i el benefici que suposen per a la restauració i el comerç, principalment del centre. "Les dues fires ens situen dins el mapa d'activitats del país i reforcen la capitalitat comercial de Vilanova i la Geltrú."

Oscar Villagarcía, per la seva banda, ha explicat que estan satisfets de com s'ha desenvolupat la setena edició de Temps de Vi, tot i que el diumenge va ser pràcticament inhàbil per culpa de la pluja. Tot i això, les xifres d'assistència de divendres i dissabte van ser molt superiors a les d'altres anys. Ho demostra el fet que al llarg de la fira es van servir 40.000 copes. Quant als tastos, Villagarcía ha valorar molt positivament l'experiència de fer-los al Teatre Principal, així com el fet d'haver exhaurit totes les entrades a la venda als tastos i esdeveniments que s'han dut a terme a diferents restaurants, a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, a l'Espai Far, a la Biblioteca Cardona Torrandell, i molt especialment la dotzena de sortides en vaixell per tal de provar vins i escumosos, un dels trets més diferencials de Temps de Vi. Oscar Villagarcía considera que la fira està totalment consolidada a la ciutat.

Al voltant de l'edició d'enguany d'ExpoNadó, Mayra Adell ha afirmat que, tot i no tenir encara dades molt fiables, la impressió és que ha vingut més gent sobretot divendres i dissabte, i que diumenge el vent i la climatologia al país, on hi havia indrets on plovia, va fer que fos més fluix. Tot i això creuen que poden haver arribat als 40.000 visitants. Això s'extrapola del fet que més de 2000 nenes i nens hagin participat a les activitats de l'estand de Carioca – un dels patrocinadors – i que més de 5.000 persones hagin omplert butlletes per participar a diferents sorteigs. D'aquestes paperetes es desprèn que més de la meitat dels visitants d'ExpoNadó son de fora de la comarca i que la valoració global de la fira sigui d'un excel·lent 4,7 sobre 5.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00