Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Finalitza el programa 'L’alcaldessa als barris', amb un total de 54 trobades

25/03/2015
Neus Lloveras, Blanca Albà i Glòria Garcia, al Tacó         Neus Lloveras, Blanca Albà i Glòria Garcia, al Tacó

El Govern vilanoví es va reunir ahir amb el veïnat del Tacó per cloure les sessions iniciades l'octubre de 2013

Amb la trobada ahir amb el veïnat del Tacó es va cloure el programa l'alcaldessa als barris. Al llarg dels darrers mesos Neus Lloveras i els membres del govern vilanoví han fet un total de 54 reunions per conèixer problemàtiques i inquietuds a les diferents zones de la ciutat.

En la trobada d'ahir els veïns i veïnes va reclamar la neteja d'un solar abandonat, la millora de la seguretat en alguns passos de vianants i la devolució de la taxa de drets d'examen en el cas de no ser admès a una convocatòria, entre altres temes.

Les sessions es van iniciar l'octubre de 2013 i han permès als governants vilanovins fer tres trobades amb cadascun dels 18 barris de la ciutat. La ciutadania ha realitzat a l'alcaldessa i als regidors i regidores un miler de peticions, en relació a temes diversos relacionats amb la via pública, el civisme i la convivència, el pagament d'impostos, el transport públic i la seguretat entre d'altres.

Totes les peticions queden escrites i són trameses als responsables tècnics que pertoca, i se'n pot fer un seguiment a la pàgina barris del web municipal vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00