Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Acte públic de balanç del govern municipal, dijous 3 de juliol

25/06/2014
Neus Lloveras     Neus Lloveras

Tres periodistes locals, conduïts per Francesc-Marc Álvaro, preguntaran a l'alcaldessa de VNG sobre la gestió dels 3 anys de mandat i el futur de la ciutat

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, farà balanç dels tres anys al capdavant del govern municipal en un acte públic que tindrà lloc dijous que ve, 3 de juliol. L'acte tindrà format d'entrevista col·lectiva, a càrrec dels periodistes Laura Marín, directora adjunta de l'Eix Diari, Jordi Martí, director de Canal Blau, i Guillem Mercader, director del Diari de Vilanova. El periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro conduirà i moderarà la sessió.

Tal com ha recordat aquest migdia en roda de premsa Neus Lloveras, cada any en aquesta època el govern municipal ha promogut un acte de rendiment de comptes amb la ciutadania. "L'any passat, que era meitat de mandat, vam optar per fer una presentació extensa, però aquesta vegada tornem a la fórmula d'entrevista, que pot resultar més interessant per al públic", ha manifestat. Els tres periodistes preguntaran a l'alcaldessa tot allò que considerin que pot interessar als vilanovins i les vilanovines sobre l'acció del govern en els tres anys que porta de mandat, i fer una previsió de futur.

L'acte, obert a tothom, tindrà lloc el dijous 3 de juliol, a les 19.30 h, al jardí del Museu Romàntic Can Papiol. L'entrada serà lliure, però es recomana inscripció prèvia mitjançant el web municipal, per tal de controlar l'aforament. L'acte serà transmès en directe per Canal Blau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00