Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Continuen les actuacions de millora a la façana marítima de VNG

15/05/2012
 L'Ajuntament de VNG continua amb les actuacions de millora a la zona de Baix-a-Mar  L'Ajuntament de VNG continua amb les actuacions de millora a la zona de Baix-a-Mar

Aquesta setmana s'estan fent millores estructurals i repintant les pèrgoles del passeig de Ribes Roges. També s'han canviat alguns elements del parc infantil.

La façana marítima de Vilanova i la Geltrú, amb el passeig i les platges són un dels màxims atractius amb què compta la nostra ciutat tant pels visitants i turistes com per la pròpia ciutadania que en gaudeix quotidianament.

En els darrers mesos han estat vàries les actuacions que s'hi ha realitzat amb l'objectiu de millorar aquest indret i fer-lo més agradable al passeig. Si fa unes setmanes es va canviar d'ubicació els contenidors de la brossa que es trobaven a primera línia del passeig, ara és el torn de realitzar treballs de millora a les dues pèrgoles del passeig de Ribes Roges, a peu de platja.

Durant aquesta setmana es duran a terme els treballs de reforma de les pèrgoles, consistents a fer una millora estructural de la coberta, eliminant el rovell i repintant tot el conjunt. Aquesta acció, tal i com ja s'ha fet en les anteriors ocasions es fa amb mitjans propis municipals, optimitzant recursos i minimitzant la despesa econòmica.

Joan Giribet, regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha explicat que l'objectiu del Govern municipal "és millorar l'espai públic de la ciutat amb el mínim cost i sobretot optimitzant els recursos de què disposa el propi Ajuntament". Segons Joan Giribet, "cal que puguem gaudir d'un espai públic endreçat i atractiu i aquestes petites accions ajuden a que la ciutadania se'l senti més proper".

Més actuacions de millora a Baix-a-Mar
A banda de fer efectiva la millora estructural de les marquesines, també s'han realitzat canvis al conjunt de jocs infantils de l'espai de Ribes Roges. L'actuació s'ha concretat amb la substitució del conjunt de fusta per nous elements adaptats a les normatives actuals. Aquesta actuació també es realitza amb mitjans propis municipals seguint la premissa de minimitzar les despeses i optimitzar els recursos disponibles a l'Ajuntament de VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00