Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Reunió de l'alcaldessa amb els veïns del Fondo Somella

20/11/2014
La trobada es va fer al CC La Collada-Els Sis camins    La trobada es va fer al CC La Collada-Els Sis camins

Neus Lloveras i la regidora Blanca Albà van explicar el programa especial de manteniment de ciutat que es durà a terme els propers mesos en tots els barris per millorar aspectes com la il·luminació, l'arbrat o les voreres

Una quinzena de veïns i veïnes del Fondo Somella van assistir dimecres a la segona sessió del cicle "L'Alcaldessa al teu barri", les trobades que cada setmana porten Neus Lloveras a algun dels barris de la ciutat per copsar les inquietuds i demandes dels veïns.

Acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports Blanca Albà, l'alcaldessa va explicar que l'Ajuntament disposa de 900 mil euros procedents de la Diputació de Barcelona per invertir en actuacions de millora als barris. "L'equip de govern", va dir, "ha prioritzat les actuacions basant-se en aquestes trobades amb els barris i les demandes del seus veïns, per fer un llistat de microactuacions d'una manera equitativa per barris".

Així, al Fondo Somella, s'invertirà per exemple en resoldre algunes de les demandes que es van fer en la primera trobada, que es va fer el passat 2 d'abril, com arranjar una vintena d'escocells d'arbres que ja no hi són, o arreglar el pont de la Carrerada que presenta deficiències en matèria de seguretat.

Lloveras també va explicar als veïns les actuacions que s'han fet al barri arrel de la primera trobada, com la reparació de làmpades del passatge de la Dalla, les actuacions de seguiment i tractament que farà el servei de jardineria municipal als arbres que deixen anar resina, o als avenços que s'estan fent amb la instal·lació de fibra òptica ala ciutat.

La problemàtica okupa va centrar bona part de la reunió, ja que el Fondo Somella és un dels barris més castigats. Malgrat que la solució és complexa a nivell judicial i bancari i no està directament en mans de l'Ajuntament, la regidora de Serveis Socials va comentar que s'està molt a sobre del cas concret del carrer de la Falç.

Temes com el pagament de l'IBI i la revisió cadastral que s'ha de fer el 2015, la neteja del torrent de Santa Maria o la neteja de parcel·les de les quals no es troba el propietari van ser les altres demandes expressades pels veïns en aquesta ocasió.

Podeu consultar aquí les actuacions que es realitzen fruit d'aquestes trobades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00