Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Millora de l'enllumenat a l'avinguda de Cubelles

04/12/2013

L'Ajuntament canvia l'enllumenat públic per evitar les zones de foscor produïdes per la proximitat entre fanals i arbres. La circulació de vehicles estarà tallada de dilluns a dimecres

La regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat millorarà l'enllumenat públic de l'avinguda de Cubelles per corregir les zones de foscor que s'han produït amb el creixement dels arbres, que en alguns casos tapen els actuals fanals.
La millora es durà a terme a l'avinguda de Cubelles, entre la rambla de Salvador Samà i el carrer del Greco.
Els treballs consisteixen en la substitució de les làmpades i equips de les llumeneres que hi ha actualment per unes de major eficiència i menor consum. A més, també s'afegirà una llumenera amb reflector longitudinal a les columnes existents.

Talls de trànsit
Amb motiu d'aquests treballs, dilluns 9, dimarts 10 i dimecres 11, entre les 8 i les 15h, es tallarà la circulació de vehicles a l'avinguda de Cubelles. Els talls es faran per trams, començant des de la rambla de Salvador Samà i fins arribar a l'alçada del carrer del Greco.
Dilluns 9, de 8 a 14h, es farà els tram entre la rambla de Salvador Samà i el carrer del Pare Garí. De 12 a 15h, es farà el tram entre el carrer del Pare Garí i el carrer del Doctor Fleming.
Dimarts 10, de 8 a 15h, es treballarà des del carrer del Doctor Fleming fins el carrer de Josep Coroleu.
Finalment, dimecres 11 es treballarà en el tram entre el carrer de Josep Coroleu i el carrer d'El Greco.
Mentre durin els talls, els veïns dels guals podran entrar i sortir en la mesura que els treballs ho permetin.

D'altra banda, i en motiu d'unes obres a la xarxa de gas, de dilluns 9 fins dijous 12 es tallarà el carrer del Col·legi a l'alçada del número 15, i es desviarà el trànsit pel carrer de Sant Felip Neri, que patirà un canvi provisional del sentit de la circulació. D'aquesta manera els vehicles baixaran per aquest carrer fins al carrer de la Providència, només durant aquest quatre dies.
Mentre duri el tall, el veïns del carrer de Sant Felip Neri hauran d'accedir als guals des del carrer del Col·legi.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00