Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'ecologia emocional, centre de la jornada formativa al voltant de la diversitat i la convivència

23/03/2015
La xerrada es va fer al Centre Cívic la Geltrú La xerrada es va fer al Centre Cívic la Geltrú

L'activitat coincideix amb la celebració de la Setmana Europea d'Accions contra el Racisme i del Dia Internacional de la Felicitat

Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea d'Accions contra el Racisme i del Dia Internacional de la Felicitat (20 de març), aquest dijous es va fer al Centre Cívic la Geltrú la cinquena Jornada formativa al voltant de la diversitat i la Convivència. L'objectiu d'aquesta activitat era promoure la convivència i la cohesió social, posant el focus d'atenció en les eines personals de què disposem i que podem fer créixer per una millor qualitat de vida tant individual com comunitària.

Sota el títol l'Ecologia Emocional i l'art de viure, prop d'una vuitantena de persones es van aplegar en aquest equipament municipal per escoltar Mercè Conangla i Jaume Soler, de la fundació Àmbit, que van desenvolupar la idea de l'Ecologia Emocional com a eina per millorar la qualitat de vida i la dignitat de les persones i, així, fer palesa la necessitat de formar-se en aquest àmbit.

L'Ecologia Emocional aporta eines concretes que permeten donar respostes positives a alguns dels principals reptes de la nostra societat en els diferents ecosistemes: familiar, social, educació,salut, organitzacions i empreses. Perquè quan millora la persona tot el que l'envolta evoluciona.

En aquest sentit, i com aposta per la cultura del diàleg, l'Ajuntament de VNG disposa del Servei de Mediació Ciutadana. Marta Uxò, integrant d'aquest servei, va explicar que es tracta d'un espai d'atenció personalitzada, confidencial, àgil i gratuït, obert a tota la ciutadania, on hi treballen professionals especialitzats que donen suport per trobar solucions a les dificultats, diferències i malentesos que poden sorgir en la vida quotidiana.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00