Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vuitanta participants al Torneig Internacional Tambeach Catalunya

05/09/2017
Tambeach, final dobles femení Tambeach, final dobles femení

La platja del Far de Sant Cristòfol de VNG ha acollit aquest cap de setmana l'onzena edició d'aquesta competició.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la platja del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú l'onzena edició del Torneig Internacional Tambeach Catalunya. La competició, que ha reunit una vuitantena de participants de diferents nacionalitats es va desenvolupar en les categories de dobles masculí, femení i mixtes, individual femení i masculí, i dobles mixts plata i doble masculí plata.

En la categoria doble mixta els campions han estat Andrea Pitarch i José David Martínez, mentre que en la categoria doble femenina Aida Domínguez i Anna Sugrañes han reeditat el títol aconseguit l'any anterior. Pel que fa al quadre masculí els guanyadors han estat José David Martínez i Ignasi Pinyol després de superar a la parella revelació del Torneig formada pel madrileny Tomàs del Rey i el català David Garcia.

La final masculina va ser pel jugador alemany Dominik Zevallos, i la femenina per la jugadora de Lleida, Neus Serra. Per últim, en doble mixta plata, la victòria va ser per Mireia Gargallo i Miquel Garcia, i en doble masculí plata el triomf va ser per Alex Rius i Jordi Pompas.

La Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, va presenciar els partits corresponents a les finals i va ser l'encarregada de fer el lliurament de premis als guanyadors del torneig. Tambeach, Blanca Albà

A partir d'ara el tamborí de tambeach es substituirà pel tamborí indoor. L'objectiu és doble. La preparació de la nova temporada de la Lliga Catalana, i l'organització del 2n Mundial de Tamborí Indoor que se celebrarà del 8 al 10 de desembre a les ciutats de Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

(Foto) Els campions i sots-campions masculins amb Blanca Albà (José David Martínez, David Garcia, Ignasi Pinyol i Tomàs del Rey)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00