Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els afeccionats a la bicicleta de muntanya tenen una cita el 27 de maig amb la 1a Marxa de BTT amb GPS de Vilanova i la Geltrú

17/05/2018
1a Marxa BTT amb GPS  1a Marxa BTT amb GPS

Es tracta d'una prova no competitiva sobre un traçat de 25 quilòmetres que transcorrerà per les masies del voltant del municipi

ViaBTT, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha organitzat pel diumenge 27 de maig la primera edició de la Marxa de BTT amb GPS. Es tracta d'una marxa no competitiva sobre un traçat de 25 quilòmetres i un desnivell positiu de 300 metres, que transcorrerà per les masies del voltant del municipi.

La Marxa de BTT amb GPS neix amb la voluntat d'oferir una nova activitat que tingui com a protagonista la bicicleta, aprofitant i donant a conèixer els valors paisatgístics del municipi. L'activitat és oberta a la participació de majors de 16 anys.

El recorregut està obert al trànsit, de manera que els ciclistes estan subjectes al compliment del codi de circulació. Els participants no disposaran de cap marcatge i, s'han de descarregar el track i la fitxa del recorregut facilitat per l'organització. (Track i fitxa del recorregut)

La sortida (9 h) i arribada es farà des del davant de les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers.

Les inscripcions tenen un preu de 3 € i estan obertes fins al dijous 24 de maig. Es poden formalitzar als establiments col·laboradors de la prova: BICITECNIC, c.del Doctor Zamenhof, 45, FORMULA EXTREM, c. de l'Aigua, 144, SAT BIKE, avinguda de Francesc Macià, 124, ESPORTS PRIETO, avinguda del Garraf, 32, BICICLETES ITURAT, c. del Jardí, 42, TACTIC BIKES, rambla de l'Exposició, 45 i VB SPORTS, avinguda del Garraf, 63.

Més informació 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00