Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es presenta l'Estiu Mogut 2018, activitats per a joves de 14 a 18 anys durant el mes de juliol

13/06/2018
Presentació Estiu Mogut   Presentació Estiu Mogut

Els tallers s'han escollit a través d'un procés participatiu online

Després de la bona acollida de les activitats de l'Estiu Mogut 2017, la Regidoria de Joventut, Infància i Adolescència, conjuntament amb l'Oficina Jove, ha presentat la segona edició de l'Estiu Mogut amb l'objectiu de dinamitzar el col·lectiu de joves de 14 a 18 anys amb una oferta d'activitats adaptades als seus gustos i interessos.
El regidor de Joventut, Jordi Medina, ha recordat en l'acte de presentació que "s'ha tingut en compte la pròpia demanda dels joves, ja que ells mateixos han escollit els temes que més els interessen". Així, els tallers s'han preparat a partir d'un procés participatiu online en el que més de 100 nois i noies han expressat els seus gustos i interessos, i també el millor calendari i horari per dur a terme les activitats.

Aquesta segona edició de l'Estiu Mogut ofereix tallers i activitats per facilitar eines d'aprenentatge i l'adquisició de noves capacitats i habilitats als i les participants amb un enfocament lúdic i participatiu. Així, s'han programat tallers de cuina, surf, jocs de rol, teatre, fotografia, escalada, personalització de roba i voluntariat en els festivals Nowa Reggae i el Tingladu.Estiu Mogut

L'Estiu Mogut tindrà una durada de 4 setmanes, amb inici el dilluns 2 de juliol i finalització el 27 de juliol, de dilluns a dijous.
S'ha duplicat l'oferta de tallers respecte a l'edició del 2017 per tal de poder oferir activitats tant de matí com de tarda i d'aquesta manera arribar al màxim de joves. Enguany, s'ofereixen un total de 160 places, el doble que l'any passat.
Les activitats de l'Estiu Mogut es faran en diversos espais municipals, com l'Oficina Jove, la Xarxa de centres cívics o el Mur Artificial Escalada, a més de la platja d'Adarró, el Castell de la Geltrú o l'Espai Far.

Les inscripcions es poden fer en persona a l'Oficina Jove (Rasa del Miquelet, 16), de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 16 a 19 h, des d'aquest dilluns 11 de juny i fins a exhaurir les places.
El programa, organitzat i finançat per la Regidoria de Joventut, infància i adolescència de la ciutat està coordinat per Actua, cooperativa d'iniciativa social.

Podeu veure totes les activitats aquí.
Més informació a www.estiumogut.blogspot.com, i a les pàgines web de l'Ajuntament i de l'Oficina Jove.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00