Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Millores en la senyalització horitzontal i vertical en la confluència de la rambla dels Països Catalans amb la rambla de Pep Ventura

27/08/2014
Rambla de Pep Ventura Rambla de Pep Ventura

Amb aquesta actuació el punt queda senyalitzat degudament com a rotonda

La Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat de l' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dut a terme uns treballs de senyalització horitzontal i vertical a la confluència de la rambla dels Països Catalans amb la rambla de Pep Ventura. Aquest punt s'ha senyalitzat degudament com a rotonda, se n'ha reforçat la senyalització i s'han repintat els passos de vianants per tal de regular les preferències d'una manera clara i precisa. Aquests treballs s'han realitzat abans de l'inici del curs escolar per la proximitat de l'escola Ginesta a aquest punt.

L'actuació és fruit d'una demanda de la Policia Local donat el perill de sinistralitat d'aquest punt en concret ja que la urbanització d'aquest sector no està totalment finalitzada.

La intervenció s'ha dut a terme amb recursos propis de l'Ajuntament exclusivament. Així, l'equip de senyalització municipal ha estat treballant durant aquesta setmana per tal de finalitzar els treballs aquest mateix divendres. Per als treballs de senyalització horitzontal s'ha utilitzat una nova pintura de característiques específiques que té una major lluminositat i durada.

La seguretat viària és una de les prioritats de la Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat, que treballa diàriament per tal de minimitzar la possible sinistralitat a la ciutat. Conjuntament amb el Pla Local de Seguretat Viària, es realitzen actuacions amb un mínim cost amb l' objectiu de garantir una via pública més segura.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00