Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Concert inaugural de curs

09/10/2017
Concert ECMM Concert ECMM

L'Escola Conservatori de Música ofereix dimarts un recital de fi de grau, la presentació del centre d'interès d'aquest curs, i un concert de la banda

Demà dimarts 10 d'octubre, la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà acollirà el concert inaugural del curs 2017-2018 de l'Escola i Conservatori de Música Mestre Montserrat.
El concert, que començarà a tres quarts de set de la tarda, inclourà l'actuació de l'alumna de flauta de bec Ester Juanmartí, que farà el seu recital de fi de grau professional. També es farà la presentació del centre d'interès per a aquest curs, a càrrec del professor Joan Manel Chouciño; i, per acabar, actuarà la Banda de l'ECMM.
Pel que fa al recital de fi de grau d'Ester Juanmartí, interpretarà "Music for a bird", de Hans Martin Linde (1930); i "Sonata Settima" (de les "Sonate concertante in stil moderno". Libro primo), de Dario Castello (1590 – 1658). L'acompanyaran els professors Cristina Boixadera al baixó, Joan Manuel Chouciño a l'arpa històrica, i Eloi Fuguet.
Tot seguit, el professor d'Història de la Música Joan Manel Chouciño presentarà el centre d'interès per a aquest nou curs: "La música i els contes".
En acabar començarà el concert de la Banda de Música Mestre Montserrat, que interpretarà "Amithe", de Fernando Esteban Bonete (1963); "The Lion King" de John Higgins (1975); i "Pilatus. The mountain of the dragons", de Steven Reineke (1970). La narració anirà a càrrec de Marta Carbonell, i la Banda estarà dirigida per Emili Serrano.
Les entrades per al concert s'han de recollir a la secretaria de l'escola fins avui dilluns.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00