Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

S'organitza un concurs entre les escoles i instituts per a la campanya de prevenció de l'absentisme escolar

26/01/2015

La iniciativa de la Comissió d'Intervenció Absentisme Escolar (CI-AE) s'adreça a l'alumnat de tercer de primària a quart d'ESO

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol implicar els centres educatius de la ciutat en una campanya de prevenció contra l'absentisme escolar. L'objectiu és implicar l'alumnat de tercer de primària a quart d'ESO per tal de conscienciar-los sobre la importància de l'educació i els beneficis d'assistir a l'escola. Aquest és el lema que l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) ha fet arribar a les escoles i instituts de VNG per promoure la participació en el concurs per escollir un logotip i un eslògan que posteriorment s'utilitzarà en la campanya de prevenció de l'absentisme escolar.

Els infants i joves que hi vulguin participar poden fer-ho a través del seu centre educatiu fins a les 14 hores del divendres 13 de febrer de 2015. El concurs estableix dues categories, una d'Educació primària, per a l'alumnat de 3r a 6è de primària i una altra d'Educació Secundària per a l'alumnat d'ESO dels centres educatius de VNG i estableix dos premis per a cadascuna de les categories (logotip i eslògan de primària i secundària).

El lliurament de premis es farà el 23 de febrer de 2015, en un acte públic amb la participació de tots els centres educatius que s'hagin presentat al concurs.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00