Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El govern de VNG exigeix a la CUP més responsabilitat en les seves declaracions sobre els treballadors i treballadores municipals

19/05/2017
Roda de premsa acusacions Marta Jofra Juan Luís Ruiz i Neus Lloveras

- Afirma que la CUP ha traspassat els límits, amb atacs personals contra un treballador - Exigeix a la CUP que rectifiqui i demana la dimissió de la regidora Marta Jofra

 Aquesta setmana la regidora de la CUP, Marta Jofra, ha fet unes falses i greus acusacions contra un treballador municipal, en el decurs del programa ‘Sessió Plenària', de Canal Blau TV. Davant d'aquests fets, el govern de Vilanova i la Geltrú considera que s'han traspassat els límits de la legítima crítica al govern per entrar en l'esfera de la desqualificació i atac a les persones. L'alcaldessa, Neus Lloveras , afirma que “anar a buscar l'atac personal constantment, amb falses afirmacions públicament, entenem que això és una manera de fer que no podem acceptar, que no és correcta que no és com ha de ser, per tant, demanem a la CUP que rectifiqui”.

El govern municipal exigeix a la regidora Jofra que dimiteixi, i emplaça a la CUP a rectificar les acusacions fetes. Juan Luís Ruiz, portaveu del govern creu que “és inacceptable que les acusacions falses surtin gratuïtes, no és la primera vegada que això passa i és per això que nosaltres exigim que la CUP rectifiqui i demanem també la dimissió de la regidora Marta Jofra”. Ruiz recorda que ja fa temps que la CUP ha entrat en una dinàmica de desqualificacions públiques contra els treballadors i treballadores, posant en dubte la seva honorabilitat i professionalitat. Davant d'acusacions i falsedats tan greus, el govern emprendrà les accions legals que consideri.

L'equip de govern municipal manifesta la seva plena confiança en les treballadores i els treballadors públics. D'altra banda, considera que es poden acceptar discrepàncies en l'àmbit polític, però no en el terreny personal, i que no es poden permetre aquestes actituds, en benefici del bon treball i el debat polític a la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00