Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova i la Geltrú presenta la seva candidatura al segell turístic de Viles Marineres de l’Agència Catalana de Turisme

07/12/2018

L’expedient va ser aprovat per unanimitat al Ple Ordinari d’aquest dilluns

El Ple Ordinari de dilluns passat va aprovar per unanimitat presentar la candidatura de Vilanova i la Geltrú pera l'obtenció del segell turístic de Viles Marineres. Aquest segell està promogut per l'Agència Catalana de Turisme (ACT) dins l'apartat específic de segells dedicats al turisme cultural.

Ara el dossier es trametrà a l'ACT on un comitè d'experts el valorarà detingudament i decidirà si la candidatura de Vilanova i la Geltrú es factible. La ciutat ja compta amb el segell de Destinació de Turisme Familiar, i ara podria obtenir el de Viles Marineres. L'obtenció de segells turístics és molt important per a la promoció de la ciutat, donat que l'ACT elabora materials i fa difusió d'aquests segells no només a les seves xarxes socials, sinó que també els du a diferents fires especialitzades que es fan arreu del planeta. Tot això ajuda a donar visibilitat a la ciutat i a consolidar la marca turística .

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00