Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Ja està en funcionament el nou servei de neteja d'excrements de gossos

18/08/2016

Aquest servei treballa de dilluns a dissabte a les tardes a les zones on s'hi havia detectat major incidència d'incivisme

A finals del mes de juliol es va posar en marxa un nou servei de neteja d'excrements de gossos a la ciutat. El servei es realitza durant el torn de tarda, de dilluns a dissabte i principalment a les zones del centre de Vilanova i la Geltrú on s'hi havia detectat major incidència d'actituds incíviques per part dels propietaris dels cans.

La Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG complementa amb aquesta iniciativa les millores del servei de neteja viària posades en marxa recentment. El nou servei de recollida d'excrements de gossos ha estat rebatejat com a 'Brigada canina' amb l'objectiu de cercar la complicitat de la ciutadania en el manteniment i la cura de l'espai públic evitant els comportaments d'incivisme. El servei es desplaça utilitzant un vehicle elèctric que compta també amb un dipòsit d'aigua per netejar les zones més malmeses per aquesta problemàtica.

Aquest servei es veurà complementat en el futur amb un nou equip de treball durant el matí. Actualment les tasques de neteja dels excrements de gossos en aquest torn les realitzen els equips de neteja viària.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00