Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els agents de barri fan més de 27.000 actuacions l'any

27/02/2013
El Consell es va dur a terme al saló de Plens de l'Ajuntament El Consell es va dur a terme al saló de Plens de l'Ajuntament

La Policia Local presenta al Consell Municipal d'Associacions de Veïns el balanç d'accions de l'any passat

Els guàrdies de Barri van fer l'any passat més de 27.000 actuacions a VNG. Segons la memòria presentada en el Consell Municipal d'Associacions de Veïns i Veïnes dilluns, els serveis dels agents adscrits als diferents barris de la ciutat ha crescut un 6% respecte l'any 2011.

Les accions que més duen a terme els policies de barri son en l'àmbit de la seguretat ciutadana, seguides per l'atenció a la ciutadania i les intervencions de trànsit. Destaca el creixement de les accions d'assessorament i prevenció, que han augmentat un 50% d'un any a l'altre.

La zona que més activitat genera per a la Policia Local és Sant Joan i el mercat central, seguit pel Centre Vila. La majoria d'actuacions es resolen sense cap denúncia, el 87% dels cassos.

Els policies de barri duen a terme també tasques de policia administrativa, com ara inspeccions de venda ambulant, revisió d'urbanisme i obres, atenció a molèsties veïnals i sorolls i lliurament de citacions judicials, entre d'altres.

Per mesos, el novembre i el març van ser els més actius del 2012, i l'agost el més tranquil.

El consell Municipal d'Associacions de Veïns i veïnes es reuneix periodicament per tractar temes d'actualitat de la ciutat. En aquesta ocasió, a banda de la memòria dels policies de barri, els representants veïnals es van interessar per les informacions publicades sobre la piscina del Complex Esportiu i les obres que s'hi ha de dur a terme.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00