Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Finalitza el taller Dona, Identitat i Diversitat

18/06/2010
  Des dels seus inicis un centenar de dones han participat dels tallers DID Des dels seus inicis un centenar de dones han participat dels tallers DID

Un espai de trobada de dones de la ciutat que els ha permès descobrir altres maneres de viure i entendre la vida

Aquesta setmana ha finalitzat una nova edició del taller DID, Dona, Identitat i Diversitat, organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Convivència.

L'objectiu del taller ha estat poder crear un espai de trobada per a dones de la ciutat, on s'apleguessin dones de diferents edats i procedències, per tal de descobrir altres maneres de viure i entendre la vida, tot compartint experiències i intercanviant coneixements.

Al voltant d'una vintena de dones han participat al taller, que s'ha celebrat quinzenalment, amb la intenció d'anar més enllà del coneixement i la sensibilització de les diferents cultures i facilitar la relació entre persones diferents.

Cal dir que totes les integrants del grup han creat una afinitat especial per mostrar-se realment des de la pròpia identitat amb molta honestedat. Entre esmorzars interculturals i rituals festius, s'han anat recollint escrits, poemes, relats breus en diferents llengües amb gran significat emotiu, i s'han realitzat intervencions de testimoniatge radiofònic en diferents ocasions.

El taller Dona, Identitat i Diversitat ha finalitzat amb la mirada posada en la continuïtat d'aquesta experiència per la qual ja han passat al voltant d'un centenar de dones, i amb el convenciment que l'èxit de les anteriors edicions acompanyarà les properes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00