Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El regidor d'Urbanisme, Gerard Llobet, visita les instal·lacions de l'empresa VENCA

07/06/2017
visita a les instal·lacions de l'empresa VENCA  visita a les instal·lacions de l'empresa VENCA

Conèixer l'empresa ubicada al sector Marquès de VNG on hi treballen més de 350 persones i abordar les necessitats i demandes de competència municipal, principals objectius de la visita

El regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet, ha visitat aquest dimecres al matí l'empresa d'e-commerce VENCA i s'ha reunit amb el director d'Operacions, Joan Alemany, per abordar qüestions relatives a la ubicació de VENCA a la capital del Garraf i conèixer els projectes de futur a mig i llarg termini d'una empresa on hi treballen més de 350 persones.

Joan Alemany ha explicat que VENCA és una companyia de moda especialitzada en la venda per Internet (e-commerce) que pertany al Grup Digital Lola SL i que manté la seva ubicació al terme municipal de VNG, al sector Marquès, confrontant amb el polígon de Masia en Notari, des de gairebé els seus inicis com a empresa en la dècada dels anys vuitanta. En aquest sentit el cap d'Operacions de l'empresa ha demanat a l'Ajuntament millores en la neteja del polígon i concretament en un punt de contenidors, situat a l'accés principal de VENCA, que s'ha convertit en abocador de deixalles de tot tipus i voluminosos. A banda d'aquesta qüestió, des de l'empresa s'han mostrat oberts a col·laborar amb l'Ajuntament en el manteniment de les zones properes i a parlar de la posada en marxa d'iniciatives que facilitin la connexió entre la plaça d'Eduard Maristany i l'empresa, on hi treballen també persones que no viuen a VNG.

visita VENCA 2
En nom del Govern municipal, el regidor d'Urbanisme, Gerard Llobet, ha valorat la visita perquè permet conèixer les empreses de la ciutat i atendre els seus plantejaments sobre la base de "treballar plegats per ajudar les empreses de la ciutat". En aquest sentit, ha dit Gerard Llobet, "l'Ajuntament té la convicció de millorar els polígons d'activitats econòmiques i les seves infraestructures, un fet que s'ha produït al polígon proper de Masia d'en Notari". Així mateix, el regidor d'Urbanisme ha parlat sobre l'objectiu de "treballar en la línia d'intentar tenir els polígons en bones condicions i, en aquest cas, es repeteixen les demandes de les empreses de millorar la neteja, el manteniment i la imatge dels polígons, un fet que es fa difícil perquè no es disposa de recursos interns suficients per abordar la demanda; cal indicar que en altres casos es planteja el reciclatge total de polígons, com ha succeït a Masia en Barreres".

A la visita a les instal·lacions de VENCA, també hi ha participat el secretari de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Isidre Also i el coordinador de l'Àrea de Territori i Espai Urbà de l'Ajuntament de VNG, Xavier Isart.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00